Març 2017-París: Cases Singulars

PROGRAMA DEL VIATGE:
DIVENDRES 3 MARÇ 2017
Presentació a l’Aeroport de Barcelona i vol directe a París. Assistència a l’aeroport i trasllat a la ciutat per una visita panòramica. Trasllat a l’Hotel.
Dinar lliure. A la tarda, al districte VIII, visita del Museu Nissim de Camondo. És una de les cases privades més luxoses que es conserven del S.XX parisenc. Hi ha mobles i objectes d’art francés del S.XVIII que va col·leccionar el banquer al llarg de la seva vida. A continuació, visita del Museu Jacquemart-André, propietat de l’Institut de la France, presenta una casa del Second Empire. Edouard André, col·leccionista del segle XIX, i la seva esposa Nélie Jacquemart, retratista reconeguda, van recórrer Europa i Orient per adquirir les obres d’art i el mobiliari.
Sopar lliure.
DISSABTE 5 MARÇ 2017
Esmorzar a l’Hotel.
Al matí, visita del Museu Rodin. Situat al Districte VII de París,el museu va ser creat el 1907 gràcies a la iniciativa del propi Auguste Rodin que exposa gran part de la seva obra en el palauet rococó Hotel Biron i als seus jardins. A continuació, visita del Museu Maison Balzac en el districte XVI, és la única residència parisina del novel·lista que es conserva. En el seu despatx, entre 1840 i 1847, Balzac va escriure alguna de les seves obres mestres. A la casa es conserven objectes personals, quadres, gravats… així com manuscrits i edicions originals.
Dinar i tarda lliure.
DIUMENGE 6 MARÇ 2017
Esmorzar a l’Hotel.
Al matí, trasllat al Sacre Coeur per veure les vistes parisenques i visita del Museu Gustave Moreau, situat en el districte IX. A la casa a on l’artista tenia la seva residència i el seu taller, es conserven més de mil pintures i a prop de cinc mil dibuixos. A continuació visita del Museu Cognacq-Jay , situat al Barri del Marais. Va ser inaugurat l’any 1929 i reuneix una petita col·lecció d’art del segle XVIII francés. La col·lecció del museu realitzada per Ernest Cognacq i la seva esposa Marie-Louise Jay entre els anys 1900 y 1925, s’exposa al palauet Donon, una residència privada típica del  renaixement clàssic francès.
Dinar lliure.
A la tarda trasllat a l’Aeroport. Vol de tornada a Barcelona.
REUNIÓ INFORMATIVA: Dilluns 30 de gener a les 18.30 h Agència XL Viatges a Mida, carrer Pere Serafí, 31, baixos (a prop metro Fontana)
PREU: 920 €
Amic Cases Singulars: 88o €
PAGA I SENYAL: 250 €
*el preu està subjecte a la disponibilitat de places d’avió en el moment de fer la reserva

INCLOU:
Vol directe Barcelona-París-Barcelona
Taxes d’aeroport
2 nits d’allotjament en Hotel 4*, en habitació doble i esmorzar
visita panoràmica de París
Visites indicades en el programa amb guia especialitzat i entrades
Ticket Metro París 3 dies
Assegurança de viatge amb cancel·lació inclosa fins a 600 euros per persona
Documentació del viatge

NO INCLOU:
Maleta facturada
Taxes locals

RESERVA DEL VIATGE: S’ha de reservar plaça a casessingulars@casessingulars.com i quan es rebi la confirmació, s’haurà de realitzar una paga i senyal de 250 € a La Caixa 2100 3291 93 2200250379 (NOM, COGNOMS-PARIS)
CONFIRMACIÓ
Un cop realitzat l’ingrés, s’haurà d’enviar per correu electrònic el justificant de pagament a casessingulars@casessingulars.com
ANUL·LACIÓ Si en el termini de 7 dies naturals no s’ha fet el pagament, s’anul·larà automàticament la reserva.

AGÈNCIA DE VIATGES:
XL Viatges a Mida- Elisabeth Maragall Pere Serafí, 31, baixos-Barcelona 932540080 elisabeth@xlviatges.com www.xlviatges.com

Inscripció Activitat
Per fer la inscripció s’haurà d’enviar aquest formulari amb les dades corresponents.

© Copyright - Cases Singulars
UA-89084938-1