Viu l’Estiu a les Cases Singulars

VISITES GUIADES AL 50 %, ITINERARIS, VISITES TEATRALITZADES I COPA DE CAVA!

VISITA AL PALAUET CASADES AMB EL 50 % DE DESCOMPTE
Pau Casades i Espoy (Agramunt el 1819-1902) es trasllada a Barcelona i es convertirà ben aviat en un jove emprenedor amb negoci propi dedicat a la fabricació d’estampats. L’any 1882 encarrega al mestre d’obres Antoni Serra i Pujals la construcció de la seva casa en uns terrenys de l’Eixample. L’edifici d’aspecte palatí i de línies clàssiques té planta rectangular i s’organitza a l’entorn d’un pati central amb columnes de marbre des d’on s’accedeix a les diverses estances.
L’any 1923 l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona va firmar l’escriptura de compravenda del Palau Casades per a convertir-lo en la seva nova seu corporativa.
Tots els dilluns de juliol a setembre: 11 h english 12 h català i 13 h castellano

VISITA LA BIBLIOTECA ARÚS AMB EL 50 % DE DESCOMPTE
La Biblioteca Pública Arús és un centre de recerca especialitzat en moviments socials contemporanis (principalment obrers i maçònics) i fons documental del segle XIX i inicis del XX. Fundada l’any 1895 com a donació testamentària de Rossend Arús, va ser ubicada al domicili on ell va viure. Donada específicament al poble de Barcelona, va ser la biblioteca popular catalana més avançada del seu temps.
Tots els dimarts de juliol a setembre: 11 h english 12 h català i 13 h castellano

NITS D’ESTIU A LA CASA AMATLLER
Visita teatralitzada i copa de cava
Aquells que en el seu moment van habitar a la casa, Antoni Amatller i la seva filla Teresa Amatller, tornaran a ser els amfitrions que rebran als visitants, explicant-los la història de la seva família, del modernisme i de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch; les curiositats, les anècdotes i els secrets millor guardats.
Tots els dijous de juliol, agost i setembre 19 h

NITS D’ESTIU AL PALAU BARÓ DE QUADRAS
Visita teatralitzada i copa de cava
La governanta i la cuinera, el servei domèstic que van habitar a la casa, rebran als visitants, explicant-los la història de la família de Quadras, del modernisme i de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch.
Dijous 27 juliol 19 h

ITINERARI FAÇANES PUIG I CADAFALCH
Casa Amatller, Casa Serra, Palau Baró de Quadras, Casa de les Punxes i Palau Macaya
Visita guiada  i vermut
Amb motiu de la propera celebració de l’Any Puig i Cadafalch iniciem una nova proposta cultural amb els Itineraris Puig i Cadafalch que farem per la ciutat de Barcelona. El primer itinerari serà un recorregut explicant les principals façanes de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch (1867-1956) que es troben a l’Eixample de Barcelona. Explicarem qui eren els propietaris de cada casa i veurem els detalls decoratius de cada façana.
Dissabte 12 agost 10.30 h
Inici de la visita: Casa Amatller, Passeig de Gràcia, 41ITINERARI FAÇANES MANSANA DE LA DISCÒRDIA: 
Casa Amatller, Casa Lleó i Morera, Casa Batlló, Casa Mulleras i Casa Bonet
Visita guiada i tassa de xocolata

Recorregut explicant les façanes de les cases que conformen la Mansana de la Discòrdia. Coneixerem quins arquitectes van remodelar les cases, la història dels seus propietaris i ens fixarem amb el conjunt decoratiu de les seves façanes i les seves al·legories.
Tots els diumenges 10.30 h (english) i 12 h (castellano)
Inici de la visita: Casa Amatller, Passeig de Gràcia, 41

© Copyright - Cases Singulars